Atenció al Pacient Pediàtric amb Patologia Respiratòria (EDICIÓ 35)

INSCRIPCIÓ

   Oberta durant el curs (inclús una vegada iniciat el mateix)  i es tancarà uns dies abans de la finalització del curs.

INICI DEL CURS

   Una vegada feta la inscripció i començada l'edició.

FINALITZACIÓ

   Fi d'edició.

DIRIGIT A

   Professionals de l'Àmbit Sanitari.

IDIOMA DEL CURS

   Castellà.

ACREDITACIÓ

   RIS. Activitat Formativa Reconeguda d'Interès Sanitari pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

VALIDESA

   Acció Formativa vàlida per processos d'oposició, borsa de treball i carrera professionals al Sistemes Sanitaris Públics, Privats i Concertats.

CERTIFICAT D'APROFITAMENT

   Tots els nostres cursos tenen certificat d'aprofitament atès que l'alumnat ha de realitzar proves parcials i una de final que hauran d'aprovar per tal de poder assolir els coneixements proposats pel professorat i que avalen l'adquisició d'aquest.

ENVIAMENT CERTIFICATS

   L'enviament dels certificats es fa una vegada finalitzi l'edició del curs, per tant, tot i que el curs s'hagi fet sencer, l'emissió de la certificació no es farà fins no haver finalitzat l'edició d'aquest. Podeu consultar les dates d'edició del curs a la web.

NOUS CURSOS

   Una vegada finalitzat el curs, s'iniciarà un de nou. La formació s'ha programat durant tot l'any i, per tant, l'alumnat podrà de tot el catàleg formatiu durant tot el curs.

55,00 €
Referencia: S0018-20-CS0018-23-23
Modalidad: Online
Fecha inicio: 1/3/2023
Fecha finalización: 31/3/2023
Duración (horas): 50
Lugar: Barcelona
  • Suscríbete al boletín y recibe en tu correo las últimas ofertas de empleo público y los nuevos cursos que lanzamos cada mes

Afiliate a la UGT
Descripción del producto
Detalles

Objectiu:

A continuació us presentem un curs adreçat a aquells professionals sanitaris que vulguin aprofundir en la temàtica de la Patologia Respiratòria Pediàtrica.

S'ha confeccionat un temari que inicia el seu recorregut amb un recordatori anatomo-fisiològic així com les seves peculiaritats i que, aborda després, les principals patologies respiratòries, quins símptomes presenten i com és diagnostiquen i tracten les mateixes.


Información adicional
Información adicional
Modalidad Online
Fecha inicio 1/3/2023
Fecha finalización 31/3/2023
Duración (horas) 50
Lugar Barcelona
Horas lectivas 50

¿Eres Afiliado?

Si aún no te estás aprovechando las numerosas ventajas que supone afiliarse a UGT no esperes y forma parte de un sindicato plural, solidario, y reivindicativo con más de 130 años de historia.

Afíliate >