Part general Cos Diplomatura - Educacio Social (Concurs Oposició Estabilització)

Temari reduït, 15 temes pel procés d'estabilització.

Més Informació:

Núria Hermosa Tel. 653186498
Email. nuriah@catalunya.ugt.org

Pagament fraccionat sense interessos.

Modalitat

Curs online s'imparteix en modalitat online d'autoformació i inclou tots els materials d'estudi publicats a la convocatòria.

S'incorporen també recursos formatius com tipus test o casos pràctics per consolidar l'adquisició de continguts per part de l'alumnat.

La professora resoldrà tots els dubtes que sorgeixin durant el curs a través de la plataforma de formació.

El Campus Virtual de forumformat serà l'eina utilitzada per fer la formació. És una zona privada per als estudiants on trobaran tots els recursos necessaris per preparar el temari, és oberta les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Aquest curs es durà a terme sempre que s'arribi a un nombre mínim d'inscripcions.

720,00 €
Referencia: G0067-22-CG0067-22-02
Modalidad: Online
Fecha inicio: 12/12/2022
Duración (horas): 60
Lugar: Catalunya
Destinatarios: Opositors a Cos Superior i Diplomatura Generalitat. ED.Social i Execució Penal
  • Suscríbete al boletín y recibe en tu correo las últimas ofertas de empleo público y los nuevos cursos que lanzamos cada mes

Paga tu curso en 2, 3 o 4 plazos sin intereses
en importes mayores a 100€
Pincha aquí para más información
Para poder pagar tu curso cómodamente, contamos con el sistema de pago 'Alma',que ofrece poder seleccionar si deseas pagarlo en 2, 3 o 4 plazos.
Para acceder a este servicio, el importe total deberá ser superior a 100€ y únicamente tendrás que seleccionar la opción de pago 'Alma' al finalizar la compra y seguir los pasos que te indique.

Afiliate a la UGT
Descripción del producto
Detalles

Descripció del Curs

El curs s'estructura en Unitats Didàctiques que s'aniran incorporant a la plataforma progressivament i que engloben tot el material necessari per a preparar el temari publicat a la convocatòria.
El material està conformat per temari general, test d'avaluatius, casos pràctics i seguiment/assessorament del professorat a l'alumnat.
El temari General s'ha confeccionat per tal de facilitar i optimitzar l'estudi remarcant aquells aspectes més importants per preparar l'oposició.

Objectiu

L'objectiu d'aquest curs és dotar al/l'opositor/a dels coneixements necessaris per superar la fase d'oposició per accedir al Cos Diplomatura - Educacio Social (Concurs Oposició Estabilització)

Información adicional
Información adicional
Modalidad Online
Fecha inicio 12/12/2022
Duración (horas) 60
Lugar Catalunya
Horas lectivas 60
Destinatarios Opositors a Cos Superior i Diplomatura Generalitat. ED.Social i Execució Penal

¿Eres Afiliado?

Si aún no te estás aprovechando las numerosas ventajas que supone afiliarse a UGT no esperes y forma parte de un sindicato plural, solidario, y reivindicativo con más de 130 años de historia.

Afíliate >