Gestió del Temps en Centres Sanitaris (Edició 30)

Inscripció: Oberta durant el curs.

Inici del curs: Una vegada feta la inscripció i començada la edició.

Finalització: Fi d'edició.

50,00 €
Referencia: S0014-20-CS0014-21-08
Modalidad: Online
Fecha inicio: 1/4/2021
Fecha finalización: 16/5/2021
Duración (horas): 50
Lugar: Barcelona
Descripción del producto
Detalles

Acreditació: RIS. Activitat Formativa Reconeguda d’Interès Sanitari pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Validesa: Acció Formativa vàlida per processos d’oposició, borsa de treball i carrera professionals al Sistemes Sanitaris Públics, Privats i Concertats.

Introducció:

Si hi ha quelcom que hem d’apreciar a la nostra feina és el temps.

L’hem d’apreciar per la seva importància i perquè la gestió incorrecta d’aquest pot influir negativament  en la presa de decisions, en el treball realitzat, en el fet d’abordar nous assumptes i en definitiva, en el funcionament global de l’empresa.

El temps és un capital valuós perquè és molt escàs, no es pot comprar, no es pot emmagatzemar ni es pot multiplicar. Així doncs, el nostre capital limitat, el temps, s’ha d’invertir amb molta cura perquè és vida i salut.

Objectiu

L’objectiu d’aquest curs és desenvolupar habilitats que afavoreixin la gestió eficaç del temps; controlar els factors  ue influeixen en la seva ineficiència i aplicar els criteris bàsics de planificació de tasques.

Per aprendre a gestionar correctament el temps, cal comprendre que el problema no és tant la falta de temps, sinó l’ús que en fem d’aquest.

Información adicional
Información adicional
Modalidad Online
Fecha inicio 1/4/2021
Fecha finalización 16/5/2021
Duración (horas) 50
Lugar Barcelona
Horas lectivas 50

¿Eres Afiliado?

Si aún no te estás aprovechando las numerosas ventajas que supone afiliarse a UGT no esperes y forma parte de un sindicato plural, solidario, y reivindicativo con más de 130 años de historia.

Afíliate >