Atenció Infermeria al Pacient Crític (Edició 30)

Inscripció: Oberta durant el curs.

Inici del curs: Una vegada feta la inscripció i començada la edició.

Finalització: Fi d'edició.


50,00 €
Referencia: S0002-20-CS0002-21-09
Modalidad: Online
Fecha inicio: 1/4/2021
Fecha finalización: 16/5/2021
Duración (horas): 50
Lugar: Barcelona
Destinatarios: Professionals d'Inferemeria. TCAI-Tècnics en Cures Auxiliars d'Infermeria
Descripción del producto
Detalles

Dirigit a: Professionals d'Infermeria, TCAI. 

Acreditació: RIS. Activitat Formativa Reconeguda d’Interès Sanitari pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Validesa: Acció Formativa vàlida per processos d’oposició, borsa de treball i carrera professionals al Sistemes Sanitaris Públics, Privats i Concertats.

Objectius Generals del Curs:

Dotar al professional sanitari d'aquells coneixements indispensables i bàsics per a poder proporcionar una atenció segura i de qualitat als pacients que presenten un estat crític i que requereixen unes cures especialitzades.

Objectiu General del Curs:

El següent curs és sens dubte un excel·lent recurs per a aquells professionals que volen iniciar-se al món de les cures al pacient crític, ofereix a més un excel·lent material que serveix com a guia i consulta de dubtes (sobre tot pràctics) en el dia a dia dels serveis de cures especials.Així doncs, el present curs té com a objectiu general dotar al professional sanitari d'aquells coneixements indispensables i bàsics per a poder proporcionar una atenció segura i de qualitat als pacients que presenten un estat crític i que requereixen unes cures especialitzades.S'ha presentat el temari seguint un esquema de conceptes molt visual i aclaridor, classificant els coneixements necessaris per donar assistència sanitària de manera que queden recollides totes les necessitats bàsiques específiques que presenten aquests tipus de pacients.

Descripció del Curs:Curs estructurat en 9 mòduls que recorren els aspectes clau en l’atenció del malalt crític tot fent especial èmfasi en la part pràctica.

Índex   

1. Via aèria.   

2. Oxigenoteràpia.   

3. VMNI   

4. VMI   

5. Monitorització.   

6. ECG.   

7. SVA.   

8. Escales de Valoració.   

9. Nutrició.

Avaluació:

La avaluació del coneixement assolit del curs es realitza mitjançant proves tipus test. 

-Test Parcials: Cada tema exposat té un tipus test parcial amb respostes d’opció múltiple. 

-Test final: una vegada finalitzat el curs es proposa una activitat avaluativa que recull preguntes de tot el curs. En tots els casos, s’han de superar els test amb un mínim d’assoliment del 70% de les preguntes proposades. 

-Certificació: La emissió del certificació es lliura de manera automàtica en acabar la edició del curs seleccionat. El certificat és validable de manera telemàtica a la plataforma www.forumformat.com

Información adicional
Información adicional
Modalidad Online
Fecha inicio 1/4/2021
Fecha finalización 16/5/2021
Duración (horas) 50
Lugar Barcelona
Horas lectivas 50
Destinatarios Professionals d'Inferemeria. TCAI-Tècnics en Cures Auxiliars d'Infermeria

¿Eres Afiliado?

Si aún no te estás aprovechando las numerosas ventajas que supone afiliarse a UGT no esperes y forma parte de un sindicato plural, solidario, y reivindicativo con más de 130 años de historia.

Afíliate >