Tests | Tècnics Especialistes Serveis Penitenciaris

Llibres de tests, actualitzats i elaborats per professionals de sector amb llarga experiència en la preparació d'oposicions en l'àmbit Penitenciari. Es presenta en 5 volums (edició en Català).

*Només disponible per afiliats a la UGT.

45,00 €

* Campos Requeridos

Referencia: L1002
Descripción del producto
Detalles

Dos llibres de tests, un de la Part General i un altre de la Part Específica amb més de 1000 tests i les seves respostes. Classificats per temes amb els quals l'opositor podrà exercitar i consolidar els conceptes apresos en el temari d'Oposicions Tècnics Especialistes Serveis Penitenciaris. Generalitat de Catalunya.

Es presenta en dos volums de venda conjunta i inseparables (edició en Català).

Atenció:
Els llibres que oferim des ForumFormat estan subjectes a possibles modificacions en els seus continguts, ja siguin motivades per actualització o rectificació d'aquests. Amb l'adquisició dels llibres, l'alumne tindrà de forma gratuïta accés a les modificacions / actualitzacions que siguin necessàries, amb l'objectiu de tenir els continguts dels llibres correctament actualitzats. La seva actualització serà efectiva fins al moment de la celebració de l'examen de l'oposició.

¿Eres Afiliado?

Si aún no te estás aprovechando las numerosas ventajas que supone afiliarse a UGT no esperes y forma parte de un sindicato plural, solidario, y reivindicativo con más de 130 años de historia.

Afíliate >