Curs preparació proces Estabilització Auxiliars Administratius Diputació de Barcelona (Estabilització 2023)

110,00 €
Referencia: LOC0058-23-CLOC0058-23-01
Modalidad: Telepresencial
Fecha inicio: 26/9/2023
Fecha finalización: 15/11/2023
Horario: TARDA
Duración (horas): 15
Lugar: Catalunya
  • Suscríbete al boletín y recibe en tu correo las últimas ofertas de empleo público y los nuevos cursos que lanzamos cada mes

Paga tu curso en 2, 3 o 4 plazos sin intereses
en importes mayores a 100€
Pincha aquí para más información
Para poder pagar tu curso cómodamente, contamos con el sistema de pago 'Alma',que ofrece poder seleccionar si deseas pagarlo en 2, 3 o 4 plazos.
Para acceder a este servicio, el importe total deberá ser superior a 100€ y únicamente tendrás que seleccionar la opción de pago 'Alma' al finalizar la compra y seguir los pasos que te indique.

Afiliate a la UGT
Descripción del producto
Detalles

Metodologia

Curs telepresencial, classes en directe a través d’ordinador des de casa.

El curs es realitzarà a la plataforma de formació de ForumFormat on trobareu l’aula virtual a partir de la qual es realitzen les classes en directe.

El professorat anirà explicant els continguts i l’alumnat podrà interactuar en tot moment com si es tractés d’una classe presencial.

Objectiu 

L'objectiu d'aquest curs és preparar als aspirants que es presenten al procés selectiu per estabilització dels  Auxiliar Administratius de la Diputació de Barcelona.

El curs inclou: temari treballats per a l'estudi, tipus test, material annex i classes virtuals en directe que quedaran enregistrades per ser visualitzades tantes vegades com l'alumne desitgi.

Tipologia: Online amb classes en directe.

Temes

01.Procediment administratiu i actes administratius. Elements i nocions generals: l’expedient administratiu, el còmput de terminis, les fases del procediment, els recursos administratius, la notificació. 

02. Administració electrònica: nocions generals.  Protecció de dades de caràcter personal: obligacions i drets. 

03. Concepte i contingut dels documents propis de l’administració: dictàmens, decrets, propostes de resolució, convenis, notificacions, informes, etc. Arxiu: Definició i funció, ordenació dels documents i registre d’entrada i sortida de documents. 

04. Pressupostos de les entitats locals: concepte, principis i estructura 

05. Contractes de les administracions públiques: nocions bàsiques sobre els contractes, els tipus de contractes i les seves parts, objecte, pressupostos i preus, garanties i actuacions relatives a la contractació de les administracions públiques: preparació, adjudicació, efectes, compliment i extinció dels contractes de les administracions públiques.

 

Información adicional
Información adicional
Modalidad Telepresencial
Fecha inicio 26/9/2023
Fecha finalización 15/11/2023
Duración (horas) 15
Lugar Catalunya
Horario TARDA
Horas lectivas 15

¿Eres Afiliado?

Si aún no te estás aprovechando las numerosas ventajas que supone afiliarse a UGT no esperes y forma parte de un sindicato plural, solidario, y reivindicativo con más de 130 años de historia.

Afíliate >